Société des Amis

... omdat samen iets doen leuker is.

Welkom

Hartelijk welkom op de website van Société des Amis, de gezelligste singlevereniging in de stedendriehoek Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en omstreken.
Ben je 45+, alleenstaand, beschaafd, positief ingesteld, ondernemend en heb je een goede algemene ontwikkeling? Bekijk dan onze website en meld je aan voor een kennismakingsbijeenkomst.

Wie zijn we?

Société des Amis, de naam zegt het al, is een vriendenclub en een gezelligheidsvereniging van en voor actieve en ondernemende single mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf 45 jaar.
Société des Amis is in 1999 opgericht en sinds 2009 bij notariële akte een bij de KvK geregistreerde vereniging.

Hoe groot zijn we?

Société des Amis heeft rond de 100 leden.
Net als bij collega singleverenigingen hebben ook wij iets meer vrouwelijke dan mannelijke leden.
Om hierin een evenwichtige verdeling te verkrijgen doen wij vooral aan mannen een oproep om zich aan te melden voor een kennismakingsbijeenkomst.

alt

Wat willen we?

Société des Amis stelt zich ten doel de leden een mogelijkheid te bieden een nieuwe vriendenkring op te bouwen of een bestaande vriendenkring uit te breiden en vooral tussen de leden een warme en gezellige vriendschapsband te creëren.
De begrippen "single" en "vriendschap" vormen de grondslag voor de twee pijlers van de vereniging.

Hoe doen we dat?

Société des Amis organiseert op niet commerciële basis culturele, sportieve en recreatieve activiteiten dóór en vóór leden.
Iedere 2e zondag van de maand is er een vaste borrelmiddag in Auberge Eeckaerde te Eindhoven.
Maandelijks is er een gevarieerd aanbod van enerzijds door leden zelf georganiseerde losse culturele, sportieve en recreatieve activiteiten en anderzijds door themagroepen georganiseerde vaste activiteiten zoals: bridge, film, koken, literatuur, muziek, wandelen e.d.
Tweemaal per jaar is er een feestavond met live dansmuziek.

Wie kan er lid worden?

Société des Amis is uitsluitend toegankelijk voor actieve singles, mannen en vrouwen, vanaf 45 t/m 69 jaar, alleenstaand, beschaafd, positief ingesteld, ondernemend en met een goede algemene ontwikkeling.
Onder singles verstaan wij: vrijgezelle, alleenstaande personen. Dus: ongehuwd, zonder relatie of geregistreerd partnerschap en niet samenwonend.

Hoeveel kost het lidmaatschap?

De kosten van het lidmaatschap van Société des Amis bedragen € 45,-- per kalenderjaar.  Deze contributie-inkomsten worden voor een deel aangewend ter dekking van de verenigingskosten, terwijl het overgrote deel terugvloeit naar de leden in de vorm van b.v. gratis hapjes op de ontmoetingsavonden en het midzomerfeest, een warm en koud buffet op het nieuwjaarsfeest en het optreden van een band op die avonden.

Hoe kun je lid worden?

Het lidmaatschap van Société des Amis staat in principe open voor iedereen die aan de bovenstaande criteria voldoet.
Ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap, stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als je aangeeft dat je teruggebeld wilt worden, dan doen we dat graag. We kunnen dan eventueel een afspraak maken voor het bijwonen van een kennismakingsmiddag op de 2e zondag van de maand in Auberge Eeckaerde te Eindhoven. Op die middag krijg je alle informatie en kun je de sfeer van Société des Amis proeven.
Tegen een geringe vergoeding kun je dan zelfs deelnemen aan een heerlijk eenvoudig warm buffet.

LET OP:
We hebben de afgelopen periode heel veel leuke en positief ingestelde dames als lid toegelaten.
Maar door een tekort aan nieuwe heren zien we ons helaas genoodzaakt om voorlopig voor nieuwe dames een ledenstop te hanteren.
Dus heren, meld je aan voor een kennismaking en wordt lid!

© Société des Amis
Deze site is beveiligd